Robbi-roo

Bettina är hemma. Evelina är hemma.

Jag har varit på Gröna Lund, jag har badat och jag har jobbat helg. Bara tre veckor kvar på jobbet nu! Och den här veckan jobbar jag bara fyra dagar (förra veckan jobbade jag sex dagar).

Så, vad har jag att se fram emot? Middag på Hermans på onsdag, en veckas sommarlov om tre veckor, min födelsedag om tio dagar, och sist men inte minst kanske ett par lägenhetsvisningar inom en snar framtid.

Jag och Evelina har ju planerat att flytta ihop till hösten, och hon ligger väldigt bra till i alla köer, så.... vi får se. Det är väldigt spännande.

Jäj!

Woho!

Jag har blivit kallad till en visning på en lägenhet i Aspudden. Står på plats 18 nu, så det är ju inte särskilt stor chans att jag får den, men ändå! Kallad på visning! Woho!

Speed shopping

Jag stress-åkte in till stan efter jobbet med Petro för att hitta något 60-talsaktigt. Ska på 60-talsfest på lördag, och behövde något passande.

Och det hittade jag! Gick in på Lisa Larsson, och hittade en grymt fin top och ett par Michael Kors-flats med peacemärken på tossingarna. Jag är så lycklig just nu... Alltihop för 500 spänn. Jag älskar second hand-shopping.

Nu är jag helt död, men det var värt det.

Segt igen

Ööööö. Det är inte roligt att kliva upp fyra på morgonen. Det pajar hela ens vanliga sömn-schema. Jag som lägger mig klockan 22 vanligtvis och tycker att det är tidigt... knappast. Skulle behöva gå och lägga mig typ nu.

Det går rätt bra på jobbet nu, faktiskt. Har kommit in i det mer. Fan vad skönt det kommer bli i Augusti när lönen kommer! Då jävlar kommer det att vara värt det.

Jag hittade en lägenhet förresten, som var helt perfekt med låg hyra och bra läge. Men jag kommer inte få den, ligger på plats 16 i kön.

Annat då? Jag är sjukt sugen på choklad! Men det känns som att det är för sent för att äta det nu. Det är första gången i mitt liv som 19.00 är för sent för choklad. Vad har jag gett mig in på?

Avundsjuk? Jag?

Petro är på Arvika-festivalen, och har sett både The Kooks och Håkan. Hm.

Bettina ska på Oxegen och där spelar en massa bra band, t.ex The Kooks och The Enemy. Pöh.

Men jag är inte avundsjuk. Inte ett dugg.

Jobb och cykel

Jobbajobbajobbajobbajobba.

Nu har jag svinont i ryggen, ett stort jävla blåmärke på låret och skärsår över hela handlederna. woopdidoo.

Jobbade kväll igår och fick vara helt ensam sista timmen. Det var lite läskigt, men jag klarade det bra. Blev lite stressad framåt åtta-tiden, han nästan inte med allt jag skulle hinna.

I alla fall. I tre dagar nu har jag cyklat fram och tillbaka från jobbet. Varje gång jag cyklade till jobbet tänkte jag: "Nämen det här är ju inte så jobbigt". Varje gång jag cyklade hem tänkte jag: "Snälla.... skjut mig"

Det var mycket uppförsbacke på hemvägen.

Bilder från Midsommar

Två bilder från Fåglarö, som jag snott från Bettina, som har snott dom från Facebook.


Fina Fåglarö


Vi var nyktra hela tiden, vi ser alltid ut sådär

Jävla skit-bussar

Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs.

För den som inte vet det så strejkar alla bussar, utom den bussen mellan västerhaninge och nynäshamn. Vad innebär detta? Jo, jag kan inte ta mig till jobbet! Jag kommer till Handen med pendeltåget, men sen sitter jag fast.

Jag ringde min chef nyss, och påpekade detta. Och vad frågade han? "Har du en cykel?"

Har jag en cykel? Nej, jag har ingen cykel! Helvete, jag vill inte cykla från Handen till Ica Maxi klockan sex på morgonen! Skit!

RSS 2.0