En annorlunda dag

Den här dagen har varit väldigt udda.

Det började med lite småkakebak, tillsammans med Tess. Men vi hann inte långt med det innan Jan frågade oss ifall vi kunde hjälpa till ute i skolans butik. Självklart gör man det, hellre än att göra massa småkakor.

Lunchen blev senarelagd, så hela klassen hann äta innan oss. Ja, hela skolan hann äta innan oss, för när vi kommer till matsalen så är den låst. Efter lite gnäll fick vi reda på att det var någon vattenläcka på skolan, vilket gjorde att allt vatten stängs av. Detta betyder inget vatten till maten (som vi krigade till oss), inget vatten åt oss bagare att diska och skura bord med, inget vatten för frisörerna att tvätta hår i och inget vatten att spola toaletter eller tvätta händerna i.

Såatteee.. Det blev som det blev. Vi snålade till oss lite droppar vatten från kranen, gjorde lite marsipanrosor till de halvklara tårtorna, städade så gott vi kunde och sedan vart det hemgång två-tre timmar tidigare än vi brukar sluta.

Smmanfattning: En väldigt konstig dag som har varit rolig, men väldigt tröttsam. Väldigt. Nu ska jag nog napa lite innan middagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0