Studenten tar mycket tid och pengar

Så, igår beställdes det studentmössor och annan skit. Blev lite dyrt kanske.

Sedan har det planerats studentskivan och skolfoto med tema, och vi har fixat flak, tror jag. Det känns som att det närmar sig nu. Det är på tiden. När det här året är slut har jag gått på gymnasiet i fyra hela år. Och det är lite för mycket.

Woopdi-freakin-do

Tydligen har det bestämts mellan bagar-klasserna att föräldrarna ska vara med på studentskivan i vår. Jag trodde en studentskiva var en plats där man är full, glad och... jag vet inte, ohämmad?

Det är i alla fall inte en plats för föräldrar.

Bu, säger jag.


Filmen

Kolla vad Tess har snickrat ihop! Det är det gulligt och internt och roligt och väldigt... nördigt faktiskt. Men jag gillart. Tess är grym.


Rufus

Har lyssnat på Rufus Wainwright hela helgen. Den människan är ju bara helt makalös när det kommer till musik. Texterna och hans röst och hur han använder olika instrument är perfekt. Till och med körsångerskorna är perfekta. Det här är bara riktigt bra musik.



The Art Teacher - Rufus Wainwright

Mamsen efter sminkkursen




Och lite fika på John Chris, alla fem flickor






Mys med Emma och Mimmi (lite försenat)








Äntligen något att skriva om

Jag fick praktiken i London! Tre hela veckor i vår, betalda av skolan, på ett bageri i världens coolaste stad. Det är helt ofattbart.

Min kära Maria ska åka redan nu i höst. Det är lite läskigt faktiskt.

Men det här var verkligen det bästa som kunde ha hänt. Glöm hitta jobb, glöm flytta hemifrån. Det här är så mycket bättre!


Happy now?

Mina vänner har tjatat på mig att jag ska uppdatera bloggen, så jag får väl göra det då.

Skolan har börjat, sista året nu, vilket betyder ångest. Ångest över studenten, ångest över bra praktikplatser och över vad man ska göra när skolan är slut.

Men det är kul också. Jag har ju världens bästa klasskompisar, så det kommer knappast bli ett tråkigt sista år.

Just det! Bettina flyttar ju hem nu också! På tisdag kommer hon, och på onsdagen fyller Emma 18 år. Det blir en bra vecka.

RSS 2.0