Ska man skriva nått eller?

Jo! Idag har jag varit i bageriet och gjort tre stycken studenttårtor åt CAMILLA SOM TAR STUDENTEN IMORGON! ´Det ska bli så himla skoj att fira henne. Självklart ska jag komma och kolla på hennes utspring också! Woho, jag är så stolt över den flickan. Hon är så duktig.

Äniway. Tårtorna blev bra. Trots ett par  mindre (tja, ett par medelstora) sammanbrott. Det var lite jobbigt att skriva text med pikeringsgelén. Det gick helt enkelt inte.

Sen var det väll inte så mycket mer. Förhoppningsvis blir det en riktigt skön helg.


Pigg och glad

Spenderade helgen på landet, räfsade gräsmattan och löste korsord. Min kropp har värkt som fan efter två dagars räfsande.

Och nu har jag vart i stan. Jag och Petro letade klänning till hennes avslutningsmiddag i skolan (hon går ut nian ju). I alla fall är jag jävligt trött nu, och det var allt jag hade att säga.

Promenad på Djurgården

Igår promenerade vi tjejer på Djurgården (det var friluftsdag) och Tess tog lite bilder. Så jag snodde två.





Ser ni vad grönt det är! Och vatten! VATTEN!

Det enda jag gjorde under hela promenixen var att peka på hus och träd och hysteriskt skrika "kolla där, åh vad fiiiin! Kolla!"

Djurgårn är ju en av dom platserna som jag, Bettina och Camilla brukar sitta och mysa på sommrarna. Det kändes väldigt jobbigt att Bettina inte kommer vara hemma den här sommaren heller. Nu har hon totalt försvunnit, hon varken bloggar eller ringer. Dumma bajs-Bettan!

Ziggy Stardust

Okej, så jag måste utnämna en Dagens låt känner jag, och det är David Bowies Ziggy Stardust.

Jag har lagt in massa klassiker på min mp3 nu, och jag önskar verkligen att unga människor skulle lyssna mer på gammal musik. Vafan låtar blir ju inte klassiker för att dom är halvbra, dom blir ju tidlösa för att dom är så grymma.

Alltså. Idag. Ziggy Stardust.

Dock ett uppträdande från 2002,det var den videon med bäst kvalité. Men som sagt; tidlös.


Katt-film


Det här är filmen, baserad på Selenes liv.

Äckel-katten

Ok. Jag fattade inte att man var tvungen att gå in på publishme.se för att logga in på bloggen. Men sånt är livet. Nu är jag här i alla fall.

Sedan Casca dog har min katt Selene vart lite nedstämd. Hon hatar att var ensam, så därför har hon fått sova hos mig på nätterna. Jag tror aldrig jag har somnat så fort på kvällarna förut. Slocknar direkt. Det är positivt.

Det negativa är att jag (för andra gången) vaknade av hulkande ljud precis bredvid mig. Och där sitter Selene och spyr på min kudde. Nice. Det är kanske inte det roligaste sättet att vakna på.

Wasab...i

Ehm. Jag har ju uppenbarligen inte uppdaterat bloggen på ett tag. Inget nytt har direkt hänt. Jag har haft det väldigt trevligt bara, sen jag skrev sist. Mina storasystrar var ju här ett par dagar, och då hann vi med en del. Vi firade mammas 50årsdag, vi gick ut, vi grillade och spelade minigolf.

Sen åkte dom hem, skolan började, och jag kände för första gången sen jag började på Enskede Gård, att det faktiskt är lite kul att gå i skolan.

Men det har gått över nu. Nu är det tråkigt igen.

I nu läget är jag förkyld och trött. Jag tror att jag ska börja blogga lite bättre nu, det är ju trots allt rätt teraputiskt. Om man kan säga så.

RSS 2.0