Ynklig och sjuk

Var på närakuten igår och fick medecin. Har tydligen fått halsfluss. Halsfluss låter inte så jävla farligt, men fy helvete vad jag mådde dåligt. Minst 40 graders feber hade jag i flera timmar. Klockan åtta på kvällen hade febern gått ner lite, så jag kunde äta lite yoghurt och rostmackor.

Har inte kunnat sova nästan nånting nu inatt. Hela kroppen gör ont. Särskilt nacken. Fyfan vad ont det gör. Kan knappt röra mig.

Det var ju meningen att jag skulle börja jobba i morgon, men det lär ju inte hända.


Outfit

Det finns en rad i en Håkan Hellström-låt som jag tycker passar bra till den här bilden: "Kom, kom atombomb / Om vi nån gång, nånsin blir som dom"



Anledningen till att jag la upp den här bilden idag, är för att vi igår hittade en en tjejs blogg där hon på fullaste allvar körde posen som Emma gör på den här bilden. Det var väldigt roligt, tyckte jag.

Very Disturbing

Okej. Har precis satt upp håret med hårnålar (jag har en poäng, jag lovar) och kollar i badrumsspegeln hur det ser ut i nacken. Då upptäcker jag något. Något nytt.

Jag har ett streck i nacken. Inte ett streck som är ritat med en penna, nej ett naturligt streck. Någon kanske skulle kalla det ett veck.

Betyder detta att jag efter alla påsar med ostbågar och chips (äntligen?) håller på att bli fet? Och att fettet börjar i nacken? Vad finns det annars för förklaring till detta streck?

What happens on Fåglarö, comes up on Facebook

Förresten. Midsommar på Fåglarö kan nog vara det roligaste jag gjort i år. Vi var runt 60 pers, dom flesta av oss tältade, maten var god, stämningen var hög, och.... vi gick förbi Magnus Uggla! Uggla på Pipi Island!

Jag skulle vilja lägga upp massa bilder, men bilderna hamnar ju såklart på Facebook. Jag har ingen Facebook. Så nu ligger mitt hopp i Bettinas händer. Hon skickar förhoppningsvis lite bilder till mig. Snälla?


Anyway, igår träffade jag Maria och Emma, vilket var jättekul. Idag ska jag träffa dom igen (för, vafan, jag kan inte få nog av dom) och käka tacosmiddag. Mimmi och Tess kommer också. Wiho!

Och på måndag börjar jag jobba. Hm.

Oh. My. God!

Oh my god, it's the poop sign!

Kan det vara den ultimata gåvan?

Såååå.

Eeh, fyfan vad jag suger på att blogga.

Så här har mitt lov sett ut hittills i alla fall:

I helgen blev jag sjuk. Ganska rejält sjuk, om jag får säga det själv. Feber och grejer. Jag var väldigt ynklig. Nu sitter hostan och snuvan kvar, vilket är dom mest irreterande symptomen. Kul kul.

I tisdags natt kom Bettina och hennes vän Vincent till Sverige, så det var kul. Igår satt vi och kolla matchen på något hak vid Södra. Inte lika kul eftersom JAG ALDRIG SKÄMTS SÅ MYCKET ÖVER ATT VARA SVENSK. Hur lyckades vi? Så jävla uselt.

Idag blir det grillning vid magelungen med lite random people som jag inte känner. Vi får se om det blir skoj, vilket det förhoppningsvis blir.

Och imorgon åker vi till Fåglarö. Wooo!

Hur man firar sin ledighet

Gårdagen var sjukt rolig! Kungsan med Emma, Maria och Mimmi. Vi kunde inte se matchen, men stämningen var oslagbar. Vi skrek, vi sjöng, vi hoppade, vi dansade, vi ramlade. Mest jag. Jag ramlade hela tiden.

Och vad har jag gjort idag då? Jo, jag har firat min första dag på sommarlovet med en heldagskurs i ett varmt konferensrum på Icas huvudkontor. Superkul.

Eller, det var väl lärorikt och kul att träffa dom andra sommarjobbarna. Men jävlar vad segt det var. Särskilt de sista två timmarna när det handlade om ekonomi. Det var inte det roligaste jag har gjort, om man säger så.

En annorlunda dopmottagning

Ja. Dop igår. Det var en jättefin kyrka och fin ceremoni, trots lite förvirring och en skrikande Jesper.

Efter dopet vart det mottagning med tårta och kaffe. Jättetrevligt.

Sedan spårade det ut lite, när de "vuxna" hade gått. Det blev en (hel) del rosévin och fanta, det droppade in fler personer och det slutade med att jag och Camilla fick skjuts till pendeln med en folkabuss fylld av kartonger. Vi satt alltså i skåpet. På golvet. Flög runt som vantar där inne.


Dop snart

Igår åkte jag och Bettina till Kungsan och mötte upp Johnny, Jalle och deras vänner. Vi drack öl och hade trevligt. Tydligen var det tjugoårsgräns där, men vad ska man göra? Det är irreterande att när man äntligen fyllt 18 så ska man ändå inte kunna dricka vart man vill. Grejen med att vara myndig är ju friheten. I alla fall stötte vi inte på några problem.

Om en halvtimma ungefär ska jag åka till Tessans sons dop. Det ska bli jättetrevligt, men just nu känner jag mig lite stressad faktiskt. Som vanligt.

Anyway, det kommer komma upp lite roliga bilder på bloggen snart när Bettan lagt in dom på datorn.

Bra helg

Sjukt trött idag. Man ska ju inte klaga på solsken, men man kan ju konstatera att det tröttar ut en.

I alla fall. Helgen var grymt rolig; vi firade att Camilla tog studenten med allt vad det innebär i fredags, på lördagen grillade vi nere vid sjön, och på söndagen vart det lunch på Melanders Fisk vid Medborgarplatsen (Sveriges godaste skagenröra?). Allt detta med Bettina specialinflugen från Irland.

Idag har jag varit fruktansvärt duktig. Vi storstädade bageriet innför sommaren (nasty), sedan en runda på stan och nu har jag äntligen tagit tag i att ringa sommarjobbet om mitt schema. Ska förbi dit imorgon och hämta upp det.

Den här helgen blir nog händelserik den också. På fredag kommer Bettina tillbaka till Sverige för att gå på Jespers dop. Hon ska ju bli gudmor! Just nu känns det som att hela sommaren kommer bli väldigt rolig, även fast jag ska jobba större delen. Vi får se.

RSS 2.0