Kul

Det här skrattade jag lite åt.

Kaffet är lite väl varrmt idag

Det enda som ska inhandlas den närmaste framtiden är mascara och startpaket till mobilen. Inget mer. Måste spara pengar till Dublin, måste måste!

Nu äger jag egna bestick

Jag har inget att skriva om. Jag är inte särskilt upprörd över något, inte överdrivet glad över något heller. Mitt humör är ganska plant för tillfället, och det kan ju aldrig vara spännande.

Julen var trevlig som vanligt, även fast det knappast var en riktig jul utan Evelina och Bettina. I julklapp fick jag mest flytta-hemifrån-grejer, vilket kändes jättebra. Nu är jag lite mer förberedd. Snart ska jag väll kunna skaffa jobb och börja försörja mig själv.

I alla fall, så fick jag bland annat sånna här fina bestick:

image109
Dom är så fina. Mina alldeles egna bestick!

Vad hände med granarna?

Jävla bajskamera, som vägrar funka! Aja, nu har man väll kommit lite i julstämning. Alla julprydnader är uppe, julbaket är igång.. Fin-fint.

Men en sak var lite udda idag: När vi var nere i källaren och plockade upp julgrejerna, upptäckte vi något konstigt. Förra året hade vi tre granar i källaren, en stor, en mellan och en pytteliten gran. Den stora hade vi när vi var små, och mellangranen har vi haft de senaste jularna eftersom vi inte fått plats med något annat. I alla fall hittar vi endast den pyttelilla granen, den som Bettina brukar ha på sitt rum. De andra är bortblåsta. Även fast vi har grymt mycket grejer i källaren, så är den inte särskilt stor. Men granarna går inte att hitta. Vi drar slutsatsen att vi har råkat kasta dom förra året. Buu.

Så det var lite deprimerande. Vi har i alla fall den lilla saken, så helt utan gran är vi inte.

Snart ska vi adventsfika, woho!

Så är det

Igår kändes det som att vi hade all tid i världen, idag känner jag mig aaaaaningen stressad inför allt jultjaffs vi ska göra. Lite, lite stressad.

Färdig

YES. Nu är jag klar med alla julklappar! De enda som är kvar är att slå in dom; alltså den bästa biten. Fick även med mig ett jättefint hårband hem till mig själv, som bara kostade en tia. Jag är så grym på att fynda. Om det blir något nyårsfirande för min del, ska jag definitivt ha det på mig.

Ointressant... Men ändå.

Ska försöka få Petros kamera att funka, så jag kan lägga upp lite skrytbilder på pepparkaksgrejerna. Då får ju Bettan och Evslen se hur grym jag är. Och det vill dom, det vet jag.

Nörd

Nu har jag slutat, har spenderat förmiddagen i bageriet. Dekorerade lite pepparkakor, och sedan lite städning. Petro vann ju en digitalkamera från 1800-talet i veckan, så jag ska försöka ta lite skrytbilder på mina fina pepparkaksskapelser.

Nu ska jag fanimej bara ta det lugnt. Fram tills två, kanske, för då ville mamma ha hjälp med att handla. Prutt.

Sedan ska jag starta mitt nya projekt; Jag ska ta mig igenom Sagan om Ringen-böckerna. Jag tror jag började läsa dom när första filmen kom ut, men orkade inte mer än ett par kapitel. Så nu jävlar! Det blir mitt jullov, det.... Ska försöka lyssna sönder My Chemical Romance-skivorna idag också, för imorgon ska dom tillbaka till Tess. Jag vill inte!

My arms!

Jag kan inte hålla uppe mina armar! Dom skaaakaaaar!

Söndag

Jag var rätt duktig igår.

Först kom kusinen Robert, med en jobbarkompis, och fikade. Honom har jag inte träffat på flera år, inte sen jag var liten. Så det var kul.

Sedan bar det iväg till Tessan, tillsammans med Camilla. Hon har blivit så stor om magen! Hon såg så söt, särskilt när han satte sig på golvet med spretande ben och knappt kunde ställa sig upp. Jag och Camilla tvingade henne såklart att dra upp tröjan, så vi kunde sitta och känna på magen. Tristan dök upp lite senare, och han skjutsade sedan hem oss (!) i sin röda volvo. Man märker att folk börjar bli vuxna när den ena ska bli mamma och den andra kör volvo.

När jag kom hem, satte jag mig och kollade på sista Sagan om ringen-filmen. Precis när ringen har ramlat ner i elden och tornet faller, så ringer Ernad och säger att han är hemma hos mig om två minuter. Vem tror han att han är? Han är lite för bekväm ibland. Men det var roligt att träffa dom som man inte sett på länge.

Nu ska jag käka lite tacopaj. Mmm.

Nuläget

Igår mådde jag piss, orkade med en halv dag i skolan och spenderade resten av dagen i sängen. Idag är det julstädning, sedan ska jag nog sova lite till.

Imorgon, däremot, ska jag fika med Camilla, Ernad och Tessan. Tessan har jag inte träffat sen i somras, och nu är hon höggravid. Det ska bli så roligt att se hennes mage! Förhoppningsvis blir det lite glögg och lussebullar. Återkommer nog imorgon, har inte direkt något att säga idag.

Blääääää

Okej, jag är sliten men på rätt bra humör. Kommer innanför dörren, kollar genom posten och hittar ett brev till mig som inte har något frimärke. Det betyder som alla vet, att någon varit och lagt det själv i min brevlåda. Redan innan jag öppnat brevet vet jag exakt vem det är ifrån.

Det är från mitt JÄVLA ÄCKLIGA PSYKO-EX, som springer runt på nätterna runt och i min port, klottrar på den och har sig. Han hade skrivit typ God Jul, här är mitt mobilnummer. Som att jag skulle ringa dig, ditt läskiga jävla mentalfall!

Och självklart var det inte bara hans namn på kortet, även två av hans vänner som jag också har viss historia med. Den ena är min systers vidriga ex. Att han ens vågar sätta sitt namn på ett julkort till min familj, efter allt som han har gjort mot min syster.

Bettina! Förstår du hur rädd jag blir? Tänk om jag hade varit hemma själv när dom hade lämnat brevet. Och han kan fortfarande min portkod. Usch, usch, usch.. Jag vill bara att den där jäveln ska lämna mig ifred. Det var TVÅ ÅR SEDAN! Skaffa dig ett jävla liv.


Lukitakizizika

Hoppar runt lite på internet och hittar nån lista på hur bokstäver uttalas på japanska, eller något.


A-ka
B-tu
C-mi
D-te
E-ku
F-lu
G-ji
H-ri
I-ki
J-zu
K-me
L-ta
M-rin
N-to
O-fu
P-zi
Q-mo
R-no
S-ke
T-shi
U-ari
V-chi
X-do
Y-ru
Z-na




Om man översätter sitt namn, blir det kul. Då blir mitt namn Lukitakizizika. Bettina heter Tukushishikitoka. Hehehehe.

Jag tror att jag borde gå och lägga mig.


Bettina is nuts

Bettina har tydligen haft jour den här helgen, och har tydligen inte fått sova särskilt mycket. Det kan kanske förklara den konstiga kommentaren som jag fick:

"Haha ja coolt! Nej det är inte läskigt det är coolt! Allt är coolt, cool, coolt coolt!!!! COOLT! Jag ska ringa dig nästa vecka, jag kan inte det denna för jag jobbar hemifrån hela veckan. Smack my bitch up!"

Jag har saknat min syster.


MEET

Min käraste vän Camilla har tillsammans med två klasskompisar startat ett företag, MEET Event, som kort sagt är ett nätverk för unga tjejer som är intresserade av mode och trend. Typ. Meningen är att medlemmarna ska träffas på olika event, knyta kontakter och hitta nya vänner. Skitbra idé, tycker jag. Tjejer är ju inte överdrivet bra på att skaffa nya tjejkompisar.

Deras första event var i torsdags, och jag tror att alla blev överraskade över hur mycket dom jobbat med det. Riktigt lyckat första event, skulle jag vilja säga. Om nu någon blev lite intresserad av att bli medlemmar i MEET, så här är deras hemsida.

image108

Tre slitna, men ändå heta brudar efter eventet. Vid den här tiden hade vi varit uppe och gått i kanske tio timmar, utan överdrift. Maria blev proffssminkad och kände att hon var tvungen att föreviga det med en bild. Jag och Mimmi var inte direkt beredda på att bli fotade, men jag gillar att vi står och kollar snett på varandra.


High five!


Bra

Aaaah, jag är sliten! Kom hem vid halv elva igår. Det vart shopping i Täby Centrum i sex timmar ungefär, och sedan Camillas event. Och i förrgår var det skola till åtta på kvällen. Vad kommer vi fram till av den matematiken? Ingen medicin och inga regelbundna måltider på två dagar. I feel good.

Morgon

Idag är det öppet hus på skolan, så jag ska vara där mellan 12 och 8. Yes..... Som tur är har jag ledigt torsdag och fredag. Lagom slapp vecka.

Those Dancing Days

Those Dancing Days med låten Those dancing days.



Jaaa, okej, jag gillar låten. Jag blir glad när jag hör den. Ungefär som jag blir glad av The Darkness "I belive in a ting called love". Och jag gillar sångerskans röst. För att vara ett typ indie-popband så låter hon väldigt opretentiös. Oj, vad Evelina kommer bli butter på mig nu. Puss på dig, syster.

Yes

Bettina ringde igår, och vi hade ett mycket givande samtal. Även fast hon inte kunde ringt vid ett mer opassande tillfälle. För det första hade jag bara sovit fyra-fem timmar, vilket betyder att jag fnissar åt allting. För det andra hade vi en gäst hemma som jag var tvungen att skvallra lite om, i en väldigt låg ton.

Men i alla fall så bestämde vi oss för att vi ska flytta till Australien i framtiden. Va? Det låter väll bra? Alla pratar engelska och det är varmt klimat. Perfa.

Sedan kommenterade hon mitt Sex Pistols-inlägg och sa att hon ville åka dit med mig i sommar! Woho, Peace and Love, here I come. Det kommer bli av. Nu har jag lite mål att kämpa till.

Sex Pistols

Shit pommes frites. Sex Pistols kommer till Peace and love-festivalen i sommar. What to do, what to do. Det är ju inget som man borde missa, men å andra sidan var ju Rolling Stones-konserten i sommras inget man heller borde ha missat. Men det gjorde jag ju.

Såå. Jag har varken 1300 kr till festival-biljett eller någon vän som skulle vilja spendera sex dagar i ett sunkigt tält. Dessutom har ju biljetterna redan släppts, och vem vet hur snabbt dom kommer försvinna. Det blir nog inge Sex Pistols för min del. Suck.


image107

06:10

I hate mondays

RSS 2.0